REGLAMENT 21a MARXA EN BTT TRANSBESSONS 2022

1. Aquesta ruta té com a objectiu potenciar l’ús de la bicicleta tot terreny com a mitjà de coneixença de l’entorn dels Bessons (EIN) i del parc de la banqueta del Canal d’Urgell i afavorir-ne el respecte.

2. Podran participar en aquesta pedalada/marxa tots els corredors amb llicència federativa de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor o no. Els no federats FCC hauran de pagar l’assegurança de dia (3€).

3. Com que cap marxa és competitiva, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.

4. El control d’inscrits i entrega de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida, al pavelló poliesportiu municipal de Juneda des de les 07.30h (sortida 09.00h)

5. L’organització disposarà un servei d’escombra (moto, bici o cotxe) per revisar el circuit darrera l’últim participant.

6. La pedalada/marxa es donarà per finalitzada a les 13.30 hores o desprès de l’arribada de l’últim participant.

7. En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació, la policia de Trànsit, o la policia local, sent els mateixos responsables de les infraccions que poguessin cometre. Tots els camins pels que discorre la pedalada/marxa són oberts al trànsit.

8. Està estrictament prohibit ciclar la marxa amb audiòfons o auriculars connectats a cap mena de dispositiu, en una o ambdues orelles.

9. S’inclouran un mínim de dos avituallaments durant l’itinerari (sòlids i líquids). En cap avituallament hi haurà gots de plàstic.

10. És estrictament obligatori l’ús del casc homologat.

11. És necessari seguir els camins assenyalats i respectar la propietat privada, pel correcte desenvolupament de la marxa. Així mateix, cal no deixar cap tipus de rastre del vostre pas pel recorregut, ni tirar cap tipus de deixalla o residu. En cas de detctar alguna conducta incívica, el/la participant serà expulsat de la marxa.

12. Recomanem portar sempre una càmara de recanvi, una manxa, material de reparació en cas d’avaria, i telèfon mòbil. No us oblideu l’aigua i aliments de poc pes.

13. Les inscripcions es poden fer a partir dels 16 anys (els menors de 16 anys hauran de presentar la corresponent autorització signada.(Descarregueu l’autorització aquí)

14. Els menors de 12 anys hauran de presentar la corresponent autorització signada (Descarregueu l’autorització aquí). Hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable durant tot el recorregut, i se’ls hi posarà un braçalet a tots dos. 

15. L’organització ni l’asseguradora no es fa responsable de cap afer, situació, accident o incident fora del recorregut degudament senyalitzat.

16. L’organització es reserva el dret de canviar els recorreguts fins a última hora per causes de força major, o bé per qualsevol imprevist que no estigui contemplat en aquest reglament.

17. En cas d’abandonament voluntari cal dirigir-se al control més pròxim per a la vostra assistència o avisar a tracés del telèfon de contacte amb la orgaització que consta al dorsal.

18. L’organització disposarà del servei d’ambulància segons el que marca la Llei de l’Esport.

19. L’organització disposarà les mesures pertinents pel cumpliment de les normatives Covid vigents el dia de la prova. És obligatori seguir-les i respectar-les per part dels participants en la mateixa.

20. És probable que el dia de la marxa es facin fotos en diferents punts del recorregut. Si no voleu que publiquem les vostres, feu-nos arribar un correu electrònic a info@cccpjuneda.info amb el vostre número de dorsal, nom, cognoms i DNI i d’acord al vostre dret, mirarem de no publicar-les.

21. En cas de suspensió de la marxa per causes de força major (com ara condicions meterològiques molt adverses que impedeixin el correcte desenvolupament de la marxa i garantir la seguretat dels participants), l’organització retornarà l’import de l’inscripció menys 2€ de despeses de gestió.