La 2a edició de l’Open Infantil Vila de Juneda es va celebrar el 15 d’octubre de 2022 a les instal·lacions de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, de la qual el nostre club n’és partícep. Va ser una cursa de caràcter competitiu només per categories de promoció i va formar part del Open Lleida BTT Kids Cup 2022.  

# RECORREGUTS

L’organització, a càrrec del Consell Esportiu de les Garrigues i del CCC Pedalada Juneda, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda, GAP, la Diputació de Lleida, i la Federació Catalana de Ciclisme, va posar a disposició dels paticipants tres recorreguts a les instal·lacions de l’Escola de Ciclisme i entorn. Recorregut curt (prebenjamins i benjamins)
  Recorregut mitjà (principiants)
  Recorregut llarg (alevins i infantils)

# PREMIS

Tots els participants de la prova es van endur a casa la medalla de finisher i una bossa amb obsequis dels patrocinadors i sponsors de l’Escola i de la prova (l’Olier, Cooperativa de Juneda, Urgasa, Wala, Diputació de Lleida, Ajuntament de Juneda). Les categories principiants, alevins i infantils van tenir trofeus gràcies a l’Ajuntament de Juneda per als tres primers/es de cada categoria.  

# CLASSIFICACIONS

Aquestes van ser les classificacions de l’edició 2022: Classificacions 2n Open Infantil Vila de Juneda