XVI Transbessons – edició 2017
30 de setembre de 2017 (dissabte)

La 16a marxa en btt Transbessons és va celebrar excepcionalment en dissabte i dins el mes de setembre, degut als esdeveniments de l’1 d’octubre 2017. Fou un dia perfecte per la btt i gràcies als col·laboradors i patrocinadors es va poder tirar endavant un cop més.

# CLASSIFICACIONS

Consulta aquí les classificacions i ordres d’arribada.
(*Per no alterar les classifcacions de la Xallenge Garrigues, els ciclistes que han retallat al circuit llarg apareixen a les classifcacions del circuit curt)

# FOTOS

Fotos Xavi
Fotos Gerard
Fotos Gerard 2
Fotos Pau

# CIRCUITS I SORTIDA

Aquí podeu veure els detalls dels circuits de la Transbessons 2017.

Circuit curt

El circuit curt té uns 32 km i aproximadament 550m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’un circuit amb una mica de tot: pujades, baixades, i algun corriol. Dificultat mitja-baixa.

Circuit llarg

El circuit llarg té uns 58 km i aproximadament 1.200m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’una proposta força exigent i trencacames, però que farà les delícies del beteteros: corriols, trialeres, pujades i baixades constants, paisatge garriguenc… Comparteix el primer tram amb el circuit curt. Dificultat mitjana-alta.

# OBSEQUI

El 2017 vam optar per fer uns manguitos personalitzats que segur que ens faran un bon servei en les estacions intermitjes, amb aquest disseny:

 Amb la col·laboració i el patrocini de