XIIIa TRANSBESSONS
5 octubre 2014

Buffffff, una altra Transbessons completada! Avui us havíem preparat un parell de circuits molt entretinguts, i la pluja hi ha volgut afegir una mica d’èpica amb el fang. Finalment tot s’ha portat a terme amb força normalitat i hem aconseguit tirar endavant la marxa amb solvència entre TOTS. I aquí hi tenen molt a veure els bikers, que ens han fet confiança un altre any (i ja van 13!). Així que moltes gràcies! I no podem deixar passar per alt la tasca dels voluntaris i organitzadors, eficients i compromessos per enéssima vegada! Gràcies a tots! I per últim agraïr a tots els col·laboradors de la marxa la seva implicació: Pedales del Mundo, JJ Center, Cicles Jaume Pelegrí, Bici 3.0, Track Outdoor Sports, Benimoto, Wala, SafeSport ID, Quiromassatges Josep Sisteré, PlusFresc Juneda, Cooperativa de Juneda, Consell Esportiu de les Garrigues, Ajuntament de Juneda.  A TOTS PLEGATS, MOLTES GRÀCIES I FINS L’ANY QUE VE!!!

[ ORDRE D’ARRIBADA XIII TRANSBESSONS ]

 

# Obsequi

Us presentem l’obsequi d’aquesta edició: uns mitjons de qualitat per a BTT! ATENCIÓ: només garantim al 100% l’obsequi als inscrits anticipadament fins al 28 de setembre, inclòs.

# Circuits

Aquí podeu veure els detalls dels 2 circuits de la Transbessons 2014.

Circuit curt
El circuit curt té uns 35 km i aproximadament 600m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’un circuit amb una mica de tot: pujades, baixades, corriol i fins i tot algun tram trialer. Dificultat mitja-baixa. Es preveu una escapatòria que deixaria el circuit en uns 28km i 450m D+, més asequible per bikers poc experimentats.

Circuit llarg
El circuit llarg té uns 56 km i aproximadament 1.200m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’una proposta força exigent i trencacames, però que farà les delícies del beteteros: corriols, trialeres, pujades i baixades constants, paisatge garriguenc… Comparteix el primer tram amb el circuit curt, i disposa d’una escapatòria en funció del tall d’horari que deixaria el circuit en uns 44km i 875m D+. Dificultat mitja-alta.

# Avituallaments

En el conjunt de la pedalada hi haurà 2 avituallaments sòlids+líquids a la ruta llarga, i 1avituallament sòlid+líquid a la curta. Hi trobareu fruita, fruits secs, dolços, beguda isotònica i aigua. A banda, hi haurà diferents punts d’avituallament líquid amb beguda isotònica i/o aigua (pràcticament tants com punts de control). # Sortida i serveis La Transbessons 2014 sortirà del pavelló de Juneda puntualment a les 09.00h del matí del dia 5 d’octubre (Com arribar?)

Hi haurà servei de vestidor i dutxes pels participants que ho requereixin. Al finalitzar hi haurà bocata de xulla i beguda per tots els participants.