XVI Transbessons – edició 2017
30 de setembre de 2017 (dissabte)

Moltes gràcies a tots/es els que us heu apropat a Juneda per gaudir dela 16a marxa en btt Transbessons. Ha estat un dia perfecte per la btt i esperem que tots n’hagueu gaudit força. Gràcies a col·laboradors i patrocinadors per fer-ho possible un cop més.

# CLASSIFICACIONS

Consulta aquí les classificacions i ordres d’arribada.
(*Per no alterar les classifcacions de la Xallenge Garrigues, els ciclistes que han retallat al circuit llarg apareixen a les classifcacions del circuit curt)

# FOTOS

Fotos Xavi
Fotos Gerard
Fotos Gerard 2
Fotos Pau

# INSCRIPCIONS I PREUS

Inscripcions anticipades (fins 15 setembre, inclòs): 12 €
Inscripcions anticipades (16 de setembre al 29 de setembre, inclòs i fins a les 13h): 15 €
Mateix dia de la cursa: 18 €

# CIRCUITS I SORTIDA

Aquí podeu veure els detalls dels 3 circuits de la Transbessons 2017.

Circuit curt

El circuit curt té uns 32 km i aproximadament 550m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’un circuit amb una mica de tot: pujades, baixades, i algun corriol. Dificultat mitja-baixa.

Circuit llarg

El circuit llarg té uns 58 km i aproximadament 1.200m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’una proposta força exigent i trencacames, però que farà les delícies del beteteros: corriols, trialeres, pujades i baixades constants, paisatge garriguenc… Comparteix el primer tram amb el circuit curt. Dificultat mitjana-alta.

# REGLAMENT

Pots consultar el reglament de la marxa aquí.

# AVITUALLAMENTS

En el conjunt de la pedalada hi haurà 2 avituallaments sòlids+líquids a la ruta llarga, i 1avituallament sòlid+líquid a la curta. Hi trobareu fruita, fruits secs, dolços, beguda isotònica i aigua. A banda, hi haurà diferents punts d’avituallament líquid amb beguda isotònica i/o aigua (pràcticament tants com punts de control).

# OBSEQUI

Aquest any hem optat per fer uns manguitos personalitzats que segur que ens faran un bon servei en les estacions intermitjes, i en aquells dies en que matinem una mica i fa frescota. Aquest serà el disseny:

# SORTIDA I SERVEIS

La Transbessons 2017 sortirà del pavelló de Juneda puntualment a les 09.00h del matí del dia 30 de setembre (Com arribar?)

Hi haurà servei de vestidor i dutxes pels participants que ho requereixin.

Al finalitzar hi haurà bocata de xulla i beguda per tots els participants, feta pel Restaurant Mil·lènium.

# NORMATIVA

Els que han fet la inscripció per la pàgina web podran recollir el dorsal i l’obsequi al poliesportiu el dia de la marxa a partir de les 7:30 del matí.

ÉS OBLIGATORI PER ALS CICLISTES DE 16 I MENYS EDAT (no federats) QUE PORTIN LA TARJA SANITÀRIA PER A FER LA INSCRIPCIÓ. EN CAS DE NO PORTAR-LA NO PODRAN INSCRIURE’S. 

A més, els menors de 16 anys han de presentar l’autorització degudament emplenada i signada. Descarregeu-la aquí