XVII Transbessons – edició 2019
06 d’octubre de 2019

La 17a marxa en btt Transbessons ha retornat a les dates tradicionals (primer diumenge d’octubre) al 2018. Moltes gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors, voluntaris, membres del club i sobretot als 270 ciclistes que ens heu tornat a fer costat un any més.

 

 

# RECORREGUTS I SORTIDA

Aquí podreu veure els detalls dels recorreguts de la Transbessons 2019.

Recorregut curt

Ben aviat

Recorregut llarg 

Ben aviat

# REGLAMENT

Pots consultar el reglament de la marxa aquí.

# AVITUALLAMENTS

En el conjunt de la pedalada hi haurà 2 avituallaments sòlids+líquids a la ruta llarga, i 1avituallament sòlid+líquid a la curta. Hi trobareu fruita, fruits secs, dolços, beguda isotònica i aigua. A banda, hi haurà diferents punts d’avituallament líquid amb beguda isotònica i/o aigua (pràcticament tants com punts de control).

# OBSEQUI

Ben aviat

# SORTIDA I SERVEIS

La Transbessons 2019 sortirà del pavelló de Juneda puntualment a les 09.00h del matí del dia 06 d’octubre de 2019 (Com arribar?)

Hi haurà servei de vestidor i dutxes pels participants que ho requereixin.

Al finalitzar hi haurà bocata de xulla i beguda per tots els participants cuinada pel Restaurant Mil·lènium

# NORMATIVA

Els que han fet la inscripció per la pàgina web podran recollir el dorsal i l’obsequi al poliesportiu el dia de la marxa a partir de les 7:30 del matí.

ÉS OBLIGATORI PER ALS CICLISTES DE 16 I MENYS EDAT (no federats) QUE PORTIN LA TARJA SANITÀRIA PER A FER LA INSCRIPCIÓ. EN CAS DE NO PORTAR-LA NO PODRAN INSCRIURE’S. 

A més, els menors de 16 anys han de presentar l’autorització degudament emplenada i signada. Descarregueu-la aquí