XVII Transbessons – edició 2018
07 d’octubre de 2018

La 17a marxa en btt Transbessons ha retornat a les dates tradicionals (primer diumenge d’octubre) al 2018. Moltes gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors, voluntaris, membres del club i sobretot als 270 ciclistes que ens heu tornat a fer costat un any més.

# CLASSIFICACIONS

Classificacions Transbessons 2018

# FOTOS

Aquí trobareu algunes de les fotos que els companys han anat fent durant el recorregut

Bessons – corriol Caseta Blanca (Xavi Tudela)
Vall dels Marquesos (Gerard Rosinach)
Nou Corriol Racó de les Fonts (Txell Pelfort)

# RECORREGUTS I SORTIDA

Aquí podreu veure els detalls dels recorreguts de la Transbessons 2018.

Recorregut curt [34 kms i 500m D+]

Circuit rodador amb poca dificultat tècnica, per fer tot sobre la bici, que ens portarà cap a la pujada de Miravall i la Gisperta, després pel Coll del Gat fins al riu Set, remontarem cap a la pista i els Bessons per tornar pels Estrets i l’Aranyó a Juneda.

Recorregut llarg [57 kms i 1100m D+]

Circuit trencacames de dificultat moderada amb corriols tant de pujada com de baixada. Anirem cap a les pujades de Miravlla i la Gisperat, també cap al Coll del Gat i el riu Set compatint recorregut amb el circuit curt, per després passar pels corriols del Racó de les Fonts, remontar cap als Bessons, Sucarrat i Marquesos, i tornada pels corriols de l’Estret i el camí de l’Aranyó.

Tindrà un tall horari màxim (km 26’5), moment en el qual els ciclistes seran desviats al recorregut curt.

 

# REGLAMENT

Pots consultar el reglament de la marxa aquí.

# AVITUALLAMENTS

En el conjunt de la pedalada hi haurà 2 avituallaments sòlids+líquids a la ruta llarga, i 1avituallament sòlid+líquid a la curta. Hi trobareu fruita, fruits secs, dolços, beguda isotònica i aigua. A banda, hi haurà diferents punts d’avituallament líquid amb beguda isotònica i/o aigua (pràcticament tants com punts de control).

# OBSEQUI

# SORTIDA I SERVEIS

La Transbessons 2018 sortirà del pavelló de Juneda puntualment a les 09.00h del matí del dia 07 d’octubre de 2018 (Com arribar?)

Hi haurà servei de vestidor i dutxes pels participants que ho requereixin.

Al finalitzar hi haurà bocata de xulla i beguda per tots els participants cuinada pel Restaurant Mil·lènium

# NORMATIVA

Els que han fet la inscripció per la pàgina web podran recollir el dorsal i l’obsequi al poliesportiu el dia de la marxa a partir de les 7:30 del matí.

ÉS OBLIGATORI PER ALS CICLISTES DE 16 I MENYS EDAT (no federats) QUE PORTIN LA TARJA SANITÀRIA PER A FER LA INSCRIPCIÓ. EN CAS DE NO PORTAR-LA NO PODRAN INSCRIURE’S. 

A més, els menors de 16 anys han de presentar l’autorització degudament emplenada i signada. Descarregeu-la aquí