XVI Transbessons – edició 2017
30 de setembre de 2017 (dissabte)

La 16a marxa en btt Transbessons de Juneda tindrà lloc el dissabte 30 de setembre de 2017. El fet de posar la prova en dissabte té a veure amb la possible celebració del referèndum per la independència catalana fixat per l’1 d’octubre (diumenge), data per la qual les autoritats no permeten la celebració de cap marxa. Per aquest motiu s’ha decidit avançar a dissabte 30/09.

# INSCRIPCIONS I PREUS

Inscripcions anticipades (fins 15 setembre, inclòs): 12 €
Inscripcions anticipades (16 de setembre al 29 de setembre, inclòs): 15 €
Mateix dia de la cursa: 18 €

INSCRIU-TE AQUÍ

# CIRCUITS I SORTIDA

Aquí podeu veure els detalls dels 3 circuits de la Transbessons 2017.

Circuit curt

El circuit curt té uns 30 km i aproximadament 450m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’un circuit amb una mica de tot: pujades, baixades, i algun corriol. Dificultat mitja-baixa.

Circuit llarg

El circuit llarg té uns 60 km i aproximadament 1.300m de desnivell positiu acumulat. Es tracta d’una proposta força exigent i trencacames, però que farà les delícies del beteteros: corriols, trialeres, pujades i baixades constants, paisatge garriguenc… Comparteix el primer tram amb els altres circuits. Dificultat mitjana-alta.

# REGLAMENT

Pots consultar el reglament de la marxa aquí.

# AVITUALLAMENTS

En el conjunt de la pedalada hi haurà 2 avituallaments sòlids+líquids a la ruta llarga, i 1avituallament sòlid+líquid a la curta. Hi trobareu fruita, fruits secs, dolços, beguda isotònica i aigua. A banda, hi haurà diferents punts d’avituallament líquid amb beguda isotònica i/o aigua (pràcticament tants com punts de control).

# OBSEQUI

Aquest any hem optat per fer uns manguitos personalitzats que segur que ens faran un bon servei en les estacions intermitjes, i en aquells dies en que matinem una mica i fa frescota. Aquest serà el disseny:

# SORTIDA I SERVEIS

La Transbessons 2017 sortirà del pavelló de Juneda puntualment a les 09.00h del matí del dia 30 de setembre (Com arribar?)

Hi haurà servei de vestidor i dutxes pels participants que ho requereixin.

Al finalitzar hi haurà bocata de xulla i beguda per tots els participants, feta pel Restaurant Mil·lènium.

# NORMATIVA

Els que han fet la inscripció per la pàgina web podran recollir el dorsal i l’obsequi al poliesportiu el dia de la marxa a partir de les 7:30 del matí.

ÉS OBLIGATORI PER ALS CICLISTES DE 16 I MENYS EDAT (no federats) QUE PORTIN LA TARJA SANITÀRIA PER A FER LA INSCRIPCIÓ. EN CAS DE NO PORTAR-LA NO PODRAN INSCRIURE’S. 

A més, els menors de 16 anys han de presentar l’autorització degudament emplenada i signada. Descarregeu-la aquí

INSCRIU-TE ARA