XVIII Transbessons – edició 2019
06 d’octubre de 2019

La 18a marxa en btt Transbessons ja és història. Volem agrair als ciclistes, col·laboradors, voluntaris, i a tothom que hi ha aportat el seu granet de sorra per tal que aquesta edició s’hagi completat sense incidents i haguem pogut gaudir tots de la BTT per l’Espai d’Interés d’Els Bessons, recorrent els termes municipals de Juneda, Cervià de les Garrigues i les Borges Blanques, a través de camins i corriols sense grans dificultats tècniques.

CONSULTA L’ORDRE D’ARRIBADA

# FOTOS

# RECORREGUTS

La Transbessons 2019 va tenir els següents recorreguts:

Recorregut curt

35,7 kms i 530m de desnivell positiu acumulat, sortint de Juneda en direcció Miravall, passant pel Mas de l’Aranyó, Marquesos, la zona de la Vall Seca i tornant pel Pla del Pepe.
Dificultat: baixa-mitjana

Recorregut llarg 

56,2 kms i 1.000m de desnivell positiu acumulat, sortint de Juneda direcció Miravall, passant pel Mas de l’Aranyó, Valls Seques, Socarrat, Punta del Pouet, Pom i tornant a Juneda de nou per Miravall. Tall horari km 31: 11.30h
Dificultat: moderada

# REGLAMENT

Pots consultar el reglament de la marxa aquí.

# AVITUALLAMENTS

En el conjunt de la pedalada hi haurà 2 avituallaments sòlids+líquids a la ruta llarga, i 1avituallament sòlid+líquid a la curta. Hi trobareu fruita, fruits secs, dolços, beguda isotònica i aigua. A banda, hi haurà diferents punts d’avituallament líquid amb beguda isotònica i/o aigua si tenim calor important.
ATENCIÓ! No hi haurà gots de plàstic als avituallaments

# OBSEQUI

Com en els darrers anys, l’obsequi seran uns mitjons

# SORTIDA I SERVEIS

La Transbessons 2019 sortirà del pavelló de Juneda puntualment a les 09.00h del matí del dia 06 d’octubre de 2019 (Com arribar?)

Hi haurà servei de vestidor i dutxes pels participants que ho requereixin.

Al finalitzar hi haurà bocata de llonganissa i beguda per tots els participants


# NORMATIVA

Els que han fet la inscripció per la pàgina web podran recollir el dorsal i l’obsequi al poliesportiu el dia de la marxa a partir de les 7:30 del matí.

Els participants federats hauran de presentar la llicència federativa 2019 per poder retirar el dorsal. En cas que no la portin, hauran d’abonar la llicència de dia (3€).

És obligatori per als ciclistes de 16 i menys edat (no federats) que portin la tarja sanitària per fer la inscripció. En cas contrari, no podran inscriure’s.

A més, els menors de 16 anys han de presentar l’autorització degudament emplenada i signada. Descarregueu-la aquí

Podeu consultar el reglament complert de la marxa en aquest enllaç.