XXI Transbessons – edició 2022
Diumenge 02 d’octubre de 2022

La 21a marxa en btt Transbessons ja és història! Uns 225 ciclistes es van donar cita a Juneda per cobrir els tres recorreguts de l’edició 2022, destacant un bon nombre de canalla de l’Escola de Ciclisme al recorregut popular de 15kms. Com sempre, els camins i corriols de l’EIN Bessons, la Vall Seca, els Marquesos, el Racó del Pom, o la Serra del Rispa foren els protagonistes d’una bonica matinal de BTT.

 

 

# TEMPS D’ARRIBADA

  • Aquí teniu els temps d’arribada dels diferents recorreguts:

Temps arribada Transbessons 2022

 

# FOTOS DE LA MARXA

 

# RECORREGUTS

La Transbessons 2022 tindrà tres recorreguts:

Recorregut popular / infantil
15 kms i 200m D+ pensant per aquells adults que s’inicien a la BTT i volen gaudir de la marxa sense presses ni grans dificultats, i pels bikers més joves com els de la nostra Escola de Ciclisme BTT. 
Dificultat: baixa
ATENCIÓ! Els menors de 12 anys i menys hauran d’anar obligatòriament acompanyats d’un adult (pare, mare, tutor) durant tot el recorregut


Recorregut curt
35 kms i 530m de desnivell positiu acumulat, sortint de Juneda en direcció Miravall, passant pel Mas de l’Aranyó, Marquesos, i tornant pel Pla del Pepe i la VAG.
Dificultat: mitjana


Recorregut llarg 
55 kms i 1050m de desnivell positiu acumulat, sortint de Juneda direcció Miravall, passant pel Mas de l’Aranyó, Bassa la Torre, Marquesos, Socarrat, VallSeca i tornant a Juneda per la VAG.
Dificultat: mitjana-alta

 

# OBSEQUI

Enguany l’obsequi per tots els participants serà la tovallola de la Transbessons!

I a més a més, per celebrar la primera edició del recorregut popular, sortejarem aquesta Conor 5400 de 26″ entre tots els participants del recorregut popular de 15kms!