QUI SOM?

La Colla Ciclista La Pedalada va néixer el mes de juny de 2000 quan es preparaven les sortides d’estiu amb BTT a les tertúlies de ca la Sabatera. Després d’uns anys de dependre oficialment del Club Ciclista de Torregrossa o del Club Ciclista Ateneu Garriguenc a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius, al mes d’octubre de 2008 l’entitat es va constituir com a club federat. L’acta de constitució del Club Ciclista es va fer el 7 de febrer de 2008. En aquests moments, la Federació Catalana de Ciclisme avala totes les curses i sortides que organitza el Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda.

QUÈ FEM?

L’activitat del Club Ciclista Colla la Pedalada és molt variada. Durant l’any hi ha membres del club que participen en marxes en BTT o rutes cicloturistes, repartides en el calendari per la geografia catalana i espanyola.

També col·labora en les sortides amb bicicleta que organitza l’Ajuntament de Juneda (per exemple, en la sortida familiar de l’11 de setembre). Organitza la ruta Transbessons a primers del mes d’octubre des de fa disset anys (2002-2019) i en els darrers anys, ha participat activament en la coordinació del Trofeu Ajuntament de Juneda que se celebra a finals del mes d’agost en plena Festa Major, passant a ser-ne l’organitzador principal des de 2018. Igualment, el mateix 2018 comença a organitzar el Trofeu Vila de Juneda fèmines, puntuable per la Copa Catalana. També fem sortides organitzades, com per exemple la de l’Esmorzar de Nadal.

A partir de l’any 2019 el Club Ciclista Colla la Pedalada forma part de l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues, en la qual els socis del club gaudeixen d’uns descomptes tant en les qüotes mensuals com anual.

VOLS FER-TE’N SOCI?

Per fer-te soci del nostre club omple el formulari adjunt.
La quota anual és de 15 €, i es cobra amb gir bancari.

La temporada 2020 el CCC La Pedalada torna a subvencionar 10€ del cost de la llicència o tarjeta bici (qualsevol modalitat) als socis que la tramitin. Recomanem a tots els socis/es treure’s la llicència o targeta bici per cobrir eventualitats i incidents.

Fes-te soci
Sending

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals aportades per a confeccionar el prressupost són incorporades a un fitxer de titularitat de CLUB COLLA CICLISTA LA PEDALADA DE JUNEDA amb la finalitat de facilitar la confecció del mateix i enviar-li informació sobre les nostres activitats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit acompanyat d’un document oficial que l’identifiqui, dirigit a CLUB COLLA CICLISTA LA PEDALADA DE JUNEDA (LLEIDA) a través del mail info@cccpjuneda.info