QUI SOM?

La Colla Ciclista La Pedalada va néixer el mes de juny de 2000 quan es preparaven les sortides d’estiu amb BTT a les tertúlies de ca la Sabatera. Després d’uns anys de dependre oficialment del Club Ciclista de Torregrossa o del Club Ciclista Ateneu Garriguenc a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius, al mes d’octubre de 2008 l’entitat es va constituir com a club federat amb la Federació Catalana de Ciclisme. L’acta de constitució del Club Ciclista es va fer el 7 de febrer de 2008, i actualment la Junta la presideix Joan Sedó. El club compta amb més de 130 socis i sòcies.

QUÈ FEM?

L’activitat del Club Ciclista Colla la Pedalada és molt variada. Durant l’any hi ha membres del club que participen en marxes en BTT o rutes cicloturistes, repartides en el calendari per la geografia catalana i espanyola.

També col·labora en les sortides amb bicicleta que organitza l’Ajuntament de Juneda (per exemple, en la sortida familiar de l’11 de setembre). Organitza la ruta Transbessons a primers del mes d’octubre des de fa disset anys (2002-2019) i en els darrers anys, ha participat activament en la coordinació del Trofeu Vila de Juneda que se celebra a finals del mes d’agost en plena Festa Major, passant a ser-ne l’organitzador principal des de 2018. Igualment, el mateix 2018 comença a organitzar el Trofeu Vila de Juneda fèmines, puntuable per la Copa Catalana. També fem sortides organitzades, com per exemple la de l’Esmorzar de Nadal.

A partir de l’any 2019 el Club Ciclista Colla la Pedalada forma part de l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues, i els ciclistes de l’Escola que competeixen com Escola ho fan sota el paraigües legal del club, que es qui en tramita les llicències federatives.

VOLS FER-TE’N SOCI?

Per fer-te soci del nostre club omple el formulari adjunt.
La quota anual és de 15 €, i es cobra amb gir bancari.

La temporada 2022 el CCC La Pedalada torna a subvencionar 10€ del cost de la llicència o tarjeta bici (qualsevol modalitat) als socis que la tramitin. Recomanem a tots els socis/es treure’s la llicència o targeta bici per cobrir eventualitats i incidents.

Fes-te soci
Sending

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals aportades per a confeccionar el prressupost són incorporades a un fitxer de titularitat de CLUB COLLA CICLISTA LA PEDALADA DE JUNEDA amb la finalitat de facilitar la confecció del mateix i enviar-li informació sobre les nostres activitats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit acompanyat d’un document oficial que l’identifiqui, dirigit a CLUB COLLA CICLISTA LA PEDALADA DE JUNEDA (LLEIDA) a través del mail info@cccpjuneda.info